Over ons

/Over ons
Over ons

Mondzorg Erasmus is een moderne tandarts in Rotterdam. Met een team van jonge, enthousiaste deskundigen streven we in de tandartspraktijk naar een persoonlijke aanpak. Wij zien een goede relatie met onze patiënten als de basis van goede zorg: iedere patiënt is uniek en verdient mondzorg op maat. In onze praktijk zijn we pas tevreden als onze patiënten de praktijk met een glimlach verlaten. Met ons gedreven team streven wij naar een gezonde mond voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of inkomen. Andere voordelen van Mondzorg Erasmus:

  • Kleinschalige en moderne tandartspraktijk in Rotterdam
  • Dagelijks geopend, behandelingen na 17:00 uur mogelijk alleen op afspraak
  • Weekend geopend
  • Meertalige tandartsen
  • Geen wachtlijsten

Onze praktijk

Naast deskundigheid vinden we de sfeer in de tandartspraktijk minstens zo belangrijk. Wij begrijpen als geen ander dat een bezoek aan de tandarts misschien niet uw meest favoriete bezigheid is en vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze praktijk. Ook wanneer u bijvoorbeeld last heeft van angst voor de tandarts. Onze medewerkers houden zich constant bezig om de sfeer zo aangenaam mogelijk te maken en doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Een verse capppuccino, geen enkel probleem.

Team

Ons team bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten. Al onze medewerkers zijn opgeleid in Nederland en spreken de Nederlandse taal. Daarnaast spreken zij diverse andere talen, waaronder Engels, Perzisch, Arabisch, Turks en Spaans. Bij Mondzorg Erasmus werken we met een vast team dat de tijd neemt voor u en uw behandeling. Onze tandartsen en mondhygiënisten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door middel van na- en bijscholing houden wij hun kennis en deskundigheid op peil. Tevens werken wij conform de nieuwste richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van onze tandheelkundige zorg te waarborgen.

Hamid Amirshahi
Hamid AmirshahiTandarts
BIG nummer 29921755002
Faisal Shierzada
Faisal ShierzadaMondhygiënist
Fatemeh Samim
Fatemeh SamimParo-preventie medewerkster
Fawad Karimi
Fawad KarimiMondhygiënist en in opleiding voor tandarts aan de vrije universiteit Amsterdam
Jeanette Klein
Jeanette KleinFrontoffice medewerkster
Sanae Haddouchi
Sanae HaddouchiTandartsassistente

Contactgegevens

Mondzorg Erasmus
Prins Hendrikkade 45
3071 KB Rotterdam

Tel: 010 310 5636
info@mondzorgerasmus.nl

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00
Zondag: 08:00 – 17:00

Behandelingen na 17:00 uur alleen op afspraak.
Telefonisch bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Routebeschrijving naar Mondzorg Erasmus

Mondzorg Erasmus in Noordereiland is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar.

Met de auto

Vanuit het centrum van Rotterdam rijdt u in ongeveer elf minuten naar onze praktijk op het Noordereiland. Neem de Mauritsstraat, de Mauritsweg en de Westersingel in de richting van de Westblaak. Ga vervolgens verder op deze weg en neem vervolgens de Blaak en de S123 naar de Prins Hendrikkade in Feijenoord. Na ongeveer 100 meter vindt u Mondzorg Erasmus aan uw linkerhand aan de Prins Hendrikkade.

Met het openbaar vervoer

Neem vanaf Rotterdam, Eendrachtsplein buslijn 32 richting Station Zuid. Stap uit bij de halte Willemsbrug. Vanaf hier is het nog ongeveer drie minuten lopen naar onze praktijk.

Neem contact met ons op

Wilt u zich inschrijven als patiënt of wilt u een afspraak maken? Maak dan gebruik van onderstaande buttons of neem telefonisch contact met ons op.