Over ons 2017-08-16T12:19:06+00:00

Het begin…

Tijdens onze loopbaan carrière zagen wij als initiatiefnemers van Mondzorg Erasmus hoe steeds meer cliënten naar kwaliteit streven. Omdat wij als jonge, enthousiaste deskundigen midden in de samenleving staan denken wij toch dat onze persoonlijke, kleinschalige aanpak het verschil maakt. Mondzorg Erasmus is mondzorg op maat. Ieder mens is immers uniek.

Team

Ons team bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten. Al onze medewerkers zijn opgeleid in Nederland en spreken de Nederlandse taal. Daarnaast spreken zij diverse andere talen, waaronder Engels, Perzisch, Arabisch, Turks en Spaans.

Kwaliteit & zorg

Wij zien een goede relatie met onze patiënten als de basis van goede zorg.
Naast deskundigheid vinden wij ook de sfeer in de praktijk belangrijk. Wij begrijpen dat een tandartsbezoek misschien niet uw meest favoriete bezigheid is en vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze praktijk. Wij houden ons constant bezig om de sfeer in de praktijk aangenaam te maken en te behouden.

Als eerste praktijk in Rotterdam en omstreken is onze wachtruimte voorzien van een bar waar u als patiënt onbeperkt van kunt genieten. Wij werken met een vast team wat de tijd neemt voor u en uw behandeling. Onze tandartsen en mondhygiënisten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door middel van na- en bijscholing houden zij hun kennis en deskundigheid op peil. Tevens werken wij conform de nieuwste richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van de tandheelkundige zorg te waarborgen.

Missie & visie

Wij zijn pas tevreden als onze patiënten de praktijk met een glimlach verlaten. Met ons gedreven team streven wij naar een gezonde mond voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of inkomen